Conservatory type: Victorian Bespoke

Location: Kenilworth, Warwickshire

Time to complete: 4 days

Project Brief: Mr Grantham-Lyles called Improve Your in the Summer to discuss the possibility of integrating our Thermal Warm Roof on to his existing hardwood summer room, we had the footings checked for depth and the frames were also inspected by our surveyor.

The structure and the footings were absolutely fine to house the new light weight roof system, this time the team installed Tapco slate effect tiles to match the slates that were on the existing house. They really are a fabulous match and the outcome has been greatly received.

Mr Grantham-Lyles

The space is now usable and has added a real wow-factor to the room, the tiles are remarkably close to the real slates…

View More Customer Stories